Üdvözöljük a Ménfőcsanaki Óvoda Honlapján

„Csak a sokat és jól játszó kisgyerek tud majd jól és elmélyülten gondolkozni.” - Vekerdy Tamás

menfocsanakiovi@gmkgyor.hu - 06-96/449-297

Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány - Duna Takarék: 58600300-11227364

 

Alapítvány - Beruházások-pályázatok

2022.

Az idei évben az Önkormányzat nem írt ki pályázatot a civil szervezetek támogatására, de a „gyűjtögetés” így sem volt hiábavaló.  A tagóvodai szinten összegyűjtött alapítványi pénzből a meghibásodott udvari játékok egy részének cseréje és javítása valósulhatott meg.  Világosvár Tagóvodában a forgó- és a mérleghinta javítására, a Torda Óvodában pedig a köteles mászóka javítására és a kettes hinta cseréjére került sor. 

 

 

2021.

Az idei évben a Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány finanszírozásával beszerzésre került egy többelemes Rotikom készlet, amivel bővült a Manóvár Tagóvoda udvari mozgásfejlesztő játékainak köre. Köszönjük Laczkovits-Takács Tímea képviselő asszonynak az anyagi támogatást, mellyel hozzájárult a beruházáshoz.

2020.
A Világosvár Tagóvoda udvarának fejlesztése céljából nyújtott be pályázatot a Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. A 600 000 Ft-os támogatásból – a Mandula úti udvaron műfű került a mászóka körüli területre, és az udvarrészt a parkolótól elválasztó kerítés cseréjéhez szükséges kerítéselemek beszerzésére is sor kerülhetett. A támogatást a tagóvoda saját alapítványi pénzéből egészítette ki.

2019.
A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány szintén pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 600 000 Ft összegű támogatást nyert. Ebből az összegből – a Torda Óvoda által összegyűjtött alapítványi pénzzel kiegészítve-, az óvoda udvarára egy csúszdás mászóka (Dani vár), egy polyball labdás játék és két udvari pad került.

2018.
A Manóvár Tagóvoda évek során összegyűjtött alapítványi pénzéből a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázaton megítélt 600 000 Ft önkormányzati támogatással ütéscsillapító gumilapok kerültek a tagóvoda udvari játékai alá.

2017.
Sikeresen pályázott a Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. Az önerőt, amit a Világosvár Tagóvoda gyűjtött össze az alapítványi báli bevételekből és az adók 1%-ból, az Önkormányzat 600 000 Ft-tal támogatta, így megvalósulhatott az a beruházás, mely során a tagóvoda posta felőli udvarán található mászóka és kétüléses hinta alatti éles homokot ütéscsillapító gumilapokra cserélték.

Honlapra 1%

Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 550 000 Ft-ot nyertünk. Így a Világosvár Tagóvoda középső udvarán az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.

Pályázat

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázott a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra, melyen 200 000 Ft-ot nyertünk. Így áthelyeztük a Mandula úti hintát, ill. az éles homokot ütéscsillapítóra cseréltük.

PÁLYÁZAT

A Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány pályázik a Győr városában működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatra. Óvodánk egyik legfontosabb szempontja, gyermekeink biztonsága. Ha pályázatunk sikeres elbírálásban részesülne lehetőségünk lenne a Világosvár óvoda Mandula utca felőli udvarán lévő lengőhinta áthelyezésére és az éles homok lecserélésére ütéscsillapító gumilapokra. Ez lehetővé tenné a nagyobb mozgásteret, a biztonságosabb környezetet a gyermekeink számára.