Üdvözöljük a Ménfőcsanaki Óvoda Honlapján

„Csak a sokat és jól játszó kisgyerek tud majd jól és elmélyülten gondolkozni.” - Vekerdy Tamás

menfocsanakiovi@gmkgyor.hu - 06-96/449-297

Ménfőcsanaki Óvodáért Alapítvány - Duna Takarék: 58600300-11227364

 

Karate

 

A ménfőcsanaki városrészben 2014. óta van jelen a kyokushin karate oktatása, 2015-ben (és azóta minden évben) elindult a Ménfőcsanaki Óvodában az óvodás utánpótlás előkészítő foglalkozás.

A foglalkozásokat Laczkovits Richárd Máté 5. dan fokozatú mester, karate szakedző tartja, aki a Free Fighter Sportegyesülethez tartozó Ménfőcsanaki Fekete Párducok Dojo alapítója és vezetőedzője. 

Az előkészítő foglalkozások alatt játékos, jó hangulatú edzéseinken bevezetjük a gyermekeket a sportolás, mozgás világába. Megismertetjük a kis karatekákat a karate csodálatos világával, elkezdjük tanulni az alapokat. Képességfejlesztő és küzdelmi játékokkal szerettetjük meg a mozgást és a karatét. Címszavakban összefoglalva: koordinációfejlesztés, koncentrációs képesség fejlesztés, állóképesség fejlesztés, fegyelem, kitartás. Középső és nagy csoportos korosztály számára kínál lehetőséget a foglalkozás, valamint azoknak a kiscsoportos gyermekeknek, aki képesek már együtt dolgozni mind a csapattal, mind az őket oktató személlyel. Az előkészítő foglalkozásainkon kezdő és később az iskolai edzéseket folytató tagok sokkal inkább fogékonyak az új ismeretre, hamarabb beilleszkednek az iskolai oktatásba és már a csatlakozást követően teljes értékű vizsgát tudnak tenni. Nagyon erős alapot nyújt számukra ez a foglalkozás.

Minden kedves érdeklődőt várok szeretettel!